Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Škaro: Predsjednik Kruljac ponašao se kao Gadafi (VIDEO) | Fight Site

Škaro: Predsjednik Kruljac ponašao se kao Gadafi (VIDEO)

K1 / Boks 25.10.2011 12:52h Autor:

Damir Škaro

Prvi predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Damir Škaro, ali i proslavljeni hrvatski boksač s preko 350 mečeva u kojih je ubilježio tek 20-ak poraza, oštro je ovih dana gostujući na televiziji napao (bivšeg) predsjednika HBS-a.

Škaro, koji je tijekom svoje boksačke karijere osvojio i brončanu medalju na Olimpijskim igrama 1988. godine, nije imao lijepih riječi za dojučerašnje vodstvo HBS-a na čijem čelu se nalazio general Mladen Kruljac.

“Poznati general Kruljac, koji je takav kakav je, ponašao se kao Gadafi. U zadnjih osam godina u savezu je bila vojna diktatura i nitko nije smio ništa reći. Nakon što im se prigovorilo da šest ili sedam godina nije bila održana skupština, odgovorio je da se s tim papirom može obrisati guzica”, rekao je Škaro gostujući na Jabuka TV.

Podsjetimo, ovog mjeseca klubovi su održali izbornu skupštinu te je odabrano cijelo novo vodstvo saveza, a za novog predsjednika imenovan je Ante Vičević iz BK Rijeka.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI