Kaos u McGregorovom kampu: Svađa s Malignaggijem završila napuštanjem kampa!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 04.08.2017 11:01h Autor:

Photo: Instagram

Kaos u pripremnog kampu Conora McGregora! Samo tako bi se mogla nazvati situacija koja se dogodila u četvrtak navečer po američkom vremenu. Što se točno dogodilo?

Bivši svjetski boksački šampion Paulie Malignaggi, koji je doveden kao jedan od glavnih sparing partnera Conora McGregora, je na društvenim mrežama objavio da napušta pripremi kamp. Razlog je, kako je naveo, fabriciranje materijala koje McGregovori ljudi puštaju u javnost, a na kojima se čini da je Malignaggi podređen na sparinzima.

“Samo sam htio raščistiti par stvari. Napuštam McGregorov trening kamp danas. Došao sam s najboljim namjerama da pomognem i to sam namjeravao učiniti. Htio sam biti dio ovako velikog eventa, to mi je bilo vrlo uzbudljio. Vjerujem da Conor i ja imamo međusobno poštovanje u ringu, koje smo stekli nakon jako dobra dva sparinga. No, neke stvari izvan ringa u trening kampu su me natjerale da dođem do ovakve odluke. Ja nisam taj koji može diktirati uvjete na trening kampu, ali mogu odlučiti želim li ga biti dio ili ne. Neću odati nikakve taktičke stvari koje sam vidio u dva sparinga s Conorom. Imaju moju riječ za to. Ali ću progovoriti na vrijeme o stvarima koje su me uzrujale. Želim timu McGregor sve najbolje u nastavku priprema i veselim se ponovno ih vidjeti u tjednu meča na Showtime televiziji”, napisao je Malignaggi na svom Instagramu.

Navodno je upravo naslovna fotografija ovog članka, koju je McGregorov tim objavio nakon drugog sparinga, razljutila Malignaggija s obzirom da se na njoj činilo kao da je bivši svjetski prvak u nokdaunu. On tvrdi da se radilo samo o guranju, a Conora je pozvao da objavi čitav video sparinga.

“Nije lijepo kada editirate i objavite fotografiju koja nije istinita. Ovo je bilo guranje na pod. Objavite čitav video sparinga. Od prve do dvanaeste runde. Ali nemojte editirati ništa”, poručio je na Twitteru Malignaggi te je dodao:

“Došao sam pomoći u ovom kampu. Nisam došao da me se iskorištava. Sada ćete čuti pravu istinu. Objavite puni needitirani video od utorka. Etika?”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI