Kakav zaokret: Dogovor Joshue i Klička pred raspadom!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.10.2016 14:09h Autor:

Kličko i Joshua (Screenshot)

Govorilo se kako je dogovor postignut i da su samo sitnice ostale do službene potvrde velikog okršaja između Anthonyja Joshue i Vladimira Klička. Manchester Arena i 10. prosinca već su bili potvrđeni kao mjesto, odnosno datum borbe koja je ponovno probudila boksačke fanove, ali sve to bi moglo pasti u vodu ako WBA u iduća 24 sata ne donese odluku koja bi zadovoljila ukrajinskog borca.

Poznato je kako je u ovim trenucima u igri samo IBF-ov pojas, a sada je stigla informacija prema kojoj bi Kličko mogao odustati od borbe ukoliko se meč ne održi pod nadzorom WBA organizacije.

Na ovu priču se nadovezao i boksački promotor Eddie Hearn, koji tvrdi da će se Joshua boriti 10. prosinca u Manchesteru sa ili bez Klička. Tko bi mogao uskočiti kao zamjena za ukrajinskog borca, još nije poznato.

S druge strane, ukoliko WBA odbije sudjelovati u Joshua – Kličko okršaju, u borbi za njihov pojas bismo vjerojatno mogli vidjeti Vladimira i Lucasa Brownea. Mora se priznati da se WBA organizaciji nema što za prigovoriti ukoliko ne poslušaju glas fanova i promotora, jer ipak Joshua nije izazivač na njihovoj listi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI