Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bolesnik: Navlači amaterske boksače na lagan sparing, a onda ih želi nokautirati (VIDEO) | Fight Site

Bolesnik: Navlači amaterske boksače na lagan sparing, a onda ih želi nokautirati (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.04.2017 11:15h Autor:

zelenoff3213232

Ako se bavite nekim borilačkim sportom, onda ste vjerojatno i sami naletjeli na “onog lika u dvorani” koji vas pozove na lagani sparing, a onda krene na vas kao kamion pokušavajući vas nokautirati od prve sekunde. Uostalom, lagani sparinzi obično prerastu u žestoke sparinge čim padne prvi čisti udrac. To je jednostavno tako…

Ipak, slučaj Cahrlieja Zelenoffa je nešto sasvim drugačije. Ovaj samoprozvani neporaženi svjetski boksački prvak je zbog svog u najmanju ruku problematičnog i vrlo opasnog, a vjerojatno i kriminalnog ponašanja dospio i do borilačkih medija. Internetski portali poput BJPenna upozoravaju građane Los Angelesa koji odlaze u teretane i razne borilačke dvorane, da pripaze upravo na Zelenoffa jer se radi o potencijalno psihički jako bolesnom čovjeku koji bi vas mogao ozlijediti.

Zelenoff, naime, zajedno sa svojim prijateljem koji snima čitvu stvar, pronalazi žrtve u vidu amaterskih vježbača. Poziva ih na lagani sparing, a onda ih od doslovno prve sekunde 10-uncnim rukavicama pokušava nokautirati. Svoje “uspjehe” stavlja na internet reklamirajući se kao GOAT boksa.

Poznat je i incident Zelenoffa i legendarnog Floyda Mayweathera sr-a. Slavni veteran je prebio Zelenoffa na sparingu do tolike mjere da je ovaj morao puzati iz ringa, no tada je u njemu provrio bijes te se zaletio na Maywethera dok je ovaj bio okrenut leđima. Možete pretpostaviti  što se tada dogodilo. Niti ovaj incident nije opametio Zelenoffa koji je i dalje aktivan i koji do sada prema vlastitoj statistici ima 134-0.

Vjerojatno bi tu bilo mnogo posla za policiju i tužilaštvo koji bi se definitivno morali pozabaviti ovim potencijalnim psihopatom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI