K-1 WGP Finale najgledaniji kick boks event u povijesti Nizozemske!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.03.2013 09:27h Autor:

K-1 WGP Finale

Završnica K-1 World Grand Prixa u Hrvatskoj je privukla pred male ekrane gotovo milijun gledatelja. Više od polovice svih ljudi koji su se u tom trenutku u petak navečer nalazili pred svojim TV ekranima pratili su program Nove TV na kojoj se u Hrvatskoj, uz Fight Channel, mogao gledati prijenos iz Arene Zagreb.

No, što se događa u Zagrebu pratili su također i daljem svijeta, a čini se da je ovaj event zaista izazvao veliku pažnju svugdje, pa je tako otkriveno da je upravo K-1 WGP Finale najgledaniji kick boks event ikada u Nizozemskoj.

Više od 600 tisuća gledatelja u Nizozemskoj pratilo je na kanalu RTL 7 uživo prijenos, a naravno da je glavni razlog tome njihova super zvijezda Badr Hari koji se vratio u ring nakon višemjesečnog boravka u pritvoru. Na žalost Nizozemaca, morao je odustati već nakon četvrtfinala zbog teže ozljede stopala.

Nadamo se da ćemo uskoro saznati i gledanost K-1 WGP Finala u ostalim državama svijeta, ali nema više nikakve sumnje da se radilo o ogromnom uspjehu koji će ostati upisan zlatnim slovima u sportskoj povijesti Hrvatske.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI