K-1 WGP Finale: Cro Cop kreće protiv Millera!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.01.2013 13:30h Autor:

K-1 WGP finale

Na konferenciji za medije u Double Tree by Hilton hotelu otkriveni su parovi sportskog spektakla desetljeća u Hrvatskoj koji će se 15. ožujka održati u Areni Zagreb.

Mirko Filipović, Hesdy Gerges, Zabit Samedov te glavni organizator Orsat Zovko predstavili su hrvatskoj javnosti K-1 WGP Finale, na kojem će se, uz jedan rezervni meč te one prestiž karaktera, održati najvjerojatnije ukupno 12 borbi.

Turnir je iznimo izjednačen, nitko od prisutnih boraca nije htio istaknuti svog favorita, ali naravno da svatko od njih vidi sebe kao pobjednika u finalnoj borbi te osvajača pojasa K-1 prvaka, ali i glavne nagrade od čak milijun dolara.

"Ovo je definitivno najveći kick boks turnir na svijetu, održava se u mom gradu i to je nešto neponovljivo. Pripreme traju već dugo, za boksački dio pomoći će mi Stipe Drviš koji mi drži fokusere, a njegove kontre nakon mojih odrađenih kombinacija su mi zlata vrijedne."

"Nitko ovdje nije izraziti favorit, pa to tako nisam ni ja. Pobjednik će biti onaj najsretniji, jer će vrlo bitnu ulogu igrati i stanje boraca nakon svakog odrađenog meča. Može se vrlo lako dogoditi da doktori nekome zabrane nastup, ne bi bio prvi put na turnirima. Ja ću u svakom slučaju dati sve od sebe", rekao je Cro Cop.

K-1 World Grand Prix, četvrtfinale:
1. Catalin Morosanu VS Pavel Zhuravlev
2. Mirko CroCop VS Jarrell Miller
3. Ben Edwards VS Zabit Samedov
4. Ismael Londt VS Hesdy Gerges

Polufinale:
1. Morosanu/Zhuravliov VS CroCop/Miller
2. Edwards/Samedov VS Londt/Gerges

Ulaznice će se u pretprodaji naći od 1. veljače, a njihova cijena kretat će se već od 100,00 kuna.

Uskoro ćete na Fight Siteu moći pogledati foto-galeriju s konferencije za medije, ali i cijelu snimku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI