K-1 se igra s fanovima: Najavljen nemogući nastup Badr Harija!

K1 / Boks 24.08.2012 11:51h Autor:

Badr Hari

K-1 organizacija održala je konferenciju za medije na kojoj je objavljeno još nekoliko imena koja će sudjelovati na njihovom ovogodišnjem World Grand Prixu, a na iznenađenje mnogih na popisu se našao i Badr Hari!

Tokio će ove godine moći uživati u dva vrhunska spektakla po K-1 pravilima, a prvi od njih na rasporedu je 14. listopada kada K-1 organizacija u glavnom japanskom gradu održava šesnaestinu finala svog World Grand Prixa. Nedavno je objavljen veći dio popisa boraca koji će na tom turniru sudjelovati, a na najnovijoj konferenciji za medije koju su održali objavili su još nekoliko imena.

Na iznenađenje svih fanova K-1 borbe, na popisu se našao i trenutno pritvoreni Badr Hari, koji prema barem trenutno dostupnim informacijama bi tek negdje u tom razdoblju održavanja priredbe u Japanu možda mogao biti pušten iz pritvora u kojem se nalazi zbog nanošenja teških fizičkih ozljeda i pokušaja ubojstva, kako glasi optužnica.

Zaista nije jasno na temelju čega računaju na njegov nastup. Možda imaju neke informacije koje javnosti zasad nisu dostupne, no vjerojatnije se radi tek o promotivnom triku kako bi privukli dodatnu pažnju na sebe te će u skorašnje vrijeme objaviti da njegov nastup ipak nije moguć.

Popis boraca koji će nastupiti na WGP-u dodatno su zakomplicirali, više nije potpuno jasno kakav je status bosansko-hercegovačkog borca Dževada Poturka, koji ovog puta nije naveden kao sudionik turnira, no moguće je da će se to promijeniti ili će sudjelovati u rezervnom meču, kojih će biti ukupno dva.

U sličnom statusu poput Poturka su i neke veće zvijezde. Catalin Morosanu, Benny Adegbuyi, Ismael Londt, Saulo Calavari i Rico Verhoeven trenutno također ne mogu sa sigurnošću reći kakav je njihova situacija.

Spomenimo i da je K-1 najavio da će ubuduće imati mečeve u svim kategorijama. U njihovoj organizaciji borci će od 2013. nastupati u sljedećim kategorijama: -55.2, -59, -63,5, -66.7, -70, -77, -84, -93, +93 kg.

Imena na koja K-1 računa za WGP: Raul Catinas, Hesdy Gerges, Pavel Zhuravlev, Ben Edwards, Arnold Oborotov, Badr Hari, Mirko Cro Cop, Daniel Ghita, Paul Slowinski, Zabit Samedov, Sergei Lascenko, Makoto Uehara i Hiromi Amada.

Preostala dva borca bit će objavljena uskoro, a 16. borac bit će pobjednik skorašnje priredbe u SAD-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI