K-1 se definitivno vraća: Ove godine sedam priredbi!

K1 / Boks 29.03.2012 13:21h Autor:

K-1 logo

Čelnici K-1 organizacije danas su se i službeno obratili javnosti i otkrili im napokon svoj plan održavanja priredbi nakon što je tijekom proteklih godinu dana bilo mnogo nagađanja i špekulacija.

Kickboxing scena definitivno se podijelila na tri dijela, a s K-1 organizacijom, kao što je odnedavno poznato, surađivat će It’s Showtime. Zasad nisu otkriveni svi definirani datumi, ali poznato je da će prva priredba biti održana 27. svibnja u Madridu, a to bi trebao biti početak K-1 Max turnira.

Od lipnja do rujna održavat će se kvalifikacijske priredbe u Europi i Aziji, a u listopadu u Aziji slijedi finalni dvoboj najboljih 16 boraca.

U studenom će se održati finale K-1 Max turnira čijem će pobjedniku pripasti 300.000 dolara, a nakon toga slijedi odlazak u SAD.

U New Yorku će se u prosincu održati K-1 Grand Prix finale na kojem će najbolji borac biti bogatiji za čak milijun dolara.

K-1 je već prije objavljivao informacije o nekim svojim mogućim nadolazećim turnirima i priredbama, no čini se da su ovog puta zaista posložili svoj raspored i da će napokon krenuti te ove godine održati navodno ukupno sedam priredbi.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI