Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
K-1 pronašao spas u suradnji sa SuperKombatom! | Fight Site

K-1 pronašao spas u suradnji sa SuperKombatom!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 11.08.2012 07:09h Autor:

SuperKombat i K-1 logo

Čelnici K-1 i SuperKombat organizacije najavili su veliku međusobnu suradnju od koje bi koristi trebale imati obje strane, a SuperKombat će K-1 opskrbljivati borcima.

Kada je nedavno na priredbi It's Showtimea u Belgiji objavljeno da je njihova organizacija prodana Glory Sports Internationalu, svi koji prate K-1 scenu znali su da je to istovremeno i kraj suradnja It's Showtimea i K-1 organizacije. Palo je i mnogo međusobnih optužbi, It's Showtime je optužio K-1 da su dužni gotovo svim borcima koji su nastupili u Madridu, što se kasnije ipak demantiralo reakcijama određenih boraca.

No, K-1 se svejedno našao u velikim problemima jer su odjednom ostali bez partnera koji ih je opskrbljivao kvalitetnim borcima, no ovog je vikenda dogovorena velika nova suradnja koja bi trebala ipak olakšati čelnicima K-1 da izguraju svoj World Grand Prix do kraja, čija će se šesnaestina finala održati 14. listopada u Tokiju.

Iako se nagađalo da bi se to moglo ostvariti, tek je u petak kasno navečer objavljeno da će K-1 i SuperKombat postati partneri, a to je suradnja kojom je čelni čovjek K-1 iznimno sretan. "Zadovoljan sam što će jedan od lidera u borilačkim sportovima poput SuperKombata podržati K-1. Oni sa svojim predsjednikom Eduardom Irimijom čvrsto vjeruju u snagu K-1. Možemo biti sretni što ih imamo za svog partnera kako bismo se proširili i stvorili novu generaciju ratnika u ovom sportu", rekao je Doug Kaplan, predsjednik K-1 organizacije.

Čelnik iznimno kvalitetne rumunjske organizacije koja sve svoje priredbe uživo prenosi na Eurosportu također je i više nego zadovoljan novoostvarenom suradnjom. "Ponosan sam što će SuperKombat blisko surađivati s K-1 i pružiti fanovima također najbolju tehnologiju u današnjoj televizijskoj produkciji. Uzbuđen sam jer ovo znači napokon povratak K-1 i mi ćemo im pomoći na sve moguće načine da ponovno postanu gigant u borilačkim sportovima", najavio je Irimia.

K-1 svoju iduću priredbu održava 8. rujna u Los Angelesu, a SuperKombat je ranije ovog tjedna najavio održavanje novog kruga svojeg World Grand Prixa zakazanog za 20. listopada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI