Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
K-1 ponudio borcima isplatu 50% dugovanja kako bi nastupili na Grand Prixu! | Fight Site

K-1 ponudio borcima isplatu 50% dugovanja kako bi nastupili na Grand Prixu!

K1 / Boks 14.10.2011 09:22h Autor:

Ruslan Karaev i Badr Hari

Samo dva tjedna prije termina održavanja K-1 Grand Prix Final 16 turnira, koji je najavljen u kineskom Nanjingu, još uvijek se ne zna hoće li se start najprestižnijeg kick boksing turnira uopće održati ili ne. Dapače, ne znaju se niti parovi osmine finala, kao niti točan spisak borac koji bi trebali nastupiti.

Prema pisanju nekoliko uglednih borilačkih portala, većina boraca koji su uglavnom članovi nizozemskih borilačkih škola Golden Glory i It’s Showtime, i dalje ne žele potvrditi nastup dok im K-1 ne vrati stare dogove koji se u pojedinim slučajevima broje i u ciframa sa šest znamenaka. Navodno je ovih dana stigla ponuda za pogodbom prema kojoj je K-1 spreman odmah isplatiti dugovanja kako bi borci nastupili u Nanjingu. Sve bi bilo idealno da ne postoji jedna caka. K-1 nudi samo 50 posto dugovanja što je, razumljivo, potpuno neprihvatljivo većini boraca koji upravo zbog ovakvih situacija sve češće bježe u boksačke ili MMA vode.

Još uvijek nije jasno je li japanska kick boksing promocija ponudila ovakve pogodbe svim borcima ili samo onima koji bi trebali nastupiti u Kini? Što je s Alistairom Overeemom kojem su navodno dužni više stotina tisuća dolara? Što je s Jeromeom LeBannerom koji se sigurno neće boriti na Grand Prixu, a čiji dug datira još iz 2009.? Sva ova pitanja i dalje ostaju neodgovorena, a nikakvih službenih informacija za sada nema.

Vrijeme ozbiljno curi i sve je izglednije da bi se moglo raditi o potpunom fijasku ovog, do prije nekoliko godina, super prestižnog turnira. Podsjećamo, najavljeni su borci poput Badr Harija, Tyronea Sponga, Hesdy Gergesa, Ruslana Karaeva, Melvina Manhoefa, Bena Edwardsa i Sergija Laschenka.

Parovi koji bi trebali biti dio Final 16:

Xhavit Bajrami vs. Daniel Ghita

Hesdy Gerges vs. Errol Zimmerman

Ben Edwards vs. Singh Jaideep

Mourad Bouzidi vs. Kyotaro

Peter Aerts vs. Melvin Manhoef

Sergei Lascenko vs. Rico Verhoeven

Badr Hari vs. Anderson „Braddock“ Silva

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI