K-1 ponovno pokušava ustati "iz mrtvih": Najavili prvo "Otvoreno svjetsko amatersko K-1 prvenstvo"!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 30.06.2014 11:26h Autor:

K-1 Global

Službene stranice nekoć najistaknutije svjetske kick boksing promocije, a danas tek uspomene na ono što je tada značila za čitav sport, su danas objavile vrlo zanimljivu informaciju.

K-1 Global je, naime, najavio prvo amatersko svjetsko prvenstvo koje će se održati pod njihovom paskom. Najavljeno kao velika vijest, K-1 je objavio da će se Svjetsko prvenstvo održati u Londonu, a da će sudjelovati sve svjetske amaterske federacije iz apsolutno svih "stand up" sportova poput Muay Thaija, Kung fua, Karatea, Kickboksinga, boksa, Tae kwon doea, Savatea i slično. "Otvoreno K-1 amatersko prvenstvo svijeta" će se, dakako, održati prema službenim K-1 pravilima.

"K-1 nikada nije održao otvoreno amatersko prvenstvo. Da, puno turnira su se održali prema K-1 pravilima u čitavom svijetu, no ovo je prvi službeni amaterski turnir i Svjetsko prvenstvo. Tek ćemo sada saznati tko su pravi šampioni. Tko će biti najbolji na svijetu? Možda ti! Natjecanja će se održati u svim težinskim kategorijama i za sve dobne skupine, kao i za muškarce, odnosno žene" – stoji u priopćenju.

S obzirom da je više informacija najavljeno za nastavak tjedna s nestrpljenjem iščekujemo o kakvom se revolucionarnom formatu radi i hoće li on udahnuti novi život propaloj promociji.

PODIJELI
,
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI