K-1 ponovno dobio novog vlasnika!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.11.2012 11:47h Autor:

K-1 Rising

K-1 organizacija ponovno se našla u ogromnoj krizi, a nju će prema svemu sudeći pokušati riješiti promjenom u vlasničkoj strukturi. EMCOM je prodao svoj većinski udio, pa je tako novi vlasnik LEXI INVESTMENT LIMITED.

Posljednjih tjedan-dva sve su bila glasnija nagađanja da planiranog i najavljenog završnog turnira teškaša koji se trebao održati krajem prosinca ili tijekom siječnja iduće godine u New Yorku uopće neće biti, a cijelo to vrijeme trenutni vlasnici tražili su načina kako da izađu iz tog vrlo velikog projekta za koji očito nisu bili dovoljno pripremljeni.

U petak je objavljeno da je K-1 dobio novog većinskog vlasnika za iznos od šest milijuna hongkonških dolara, što bi preračunato u američke iznosilo malo manje od 800 tisuća dolara. Udio EMCOMA sada je spao na svega 0.085 posto.

Detaljnijih informacija, barem ne na engleskom jeziku, zasad još uvijek nema, pa se ne zna ni kakve su namjere novog vlasnika te što će to značiti za razvoj cijele situacije s najavljenim priredbama, prvenstveno World Grand Prixom i MAX turnirom koji bi se trebao održati u Ateni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI