Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
K-1 Grand Prix definitivno mrtav! | Fight Site

K-1 Grand Prix definitivno mrtav!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.10.2011 07:15h Autor:

K-1 Grand Prix

K-1 Grand Prix je definitivno mrtav. Nakon što je već jučer bilo jasno kako vjerojatno nećemo gledati ovogodišnje izdanje tog prestižnog kick boksing turnira, danas je i glavni čovjek It’s Showtimea, Simon Rutz, potvrdio da je tomu tako.

Rutz je detaljno objasnio zbog čega je došlo do fijaska unatoč velikim najavama za turnir posljednje šesnaestorice koji se trebao održati za desetak dana u kineskom Nanjingu.

“FEG, tvrtka koja je stajala iza K-1 branda, je bankrotirala. Brand je sada u rukama japanske kompanije Barbizon. Postoje dvije struje koje pokušavaju poznati brand povući sebi. Prva je ona FEG-ovog predsjednika Tanikawe koji je pronašao velikog investitora iz Koreje. Taj investitor tvrdi da su već stigli do verbalnog dogovora s gospodinom Ishiijem i tvrtkom Barbizon oko preuzimanja branda. Detalji su dogovoreni i samo se čeka Ishiijev potpis.”

“Druga struja je ona Basa Boona koji je također pronašao američkog investitora spremnog uložiti velika sredstva i dignuti ponovno K-1 na sam vrh. No, i ovaj investitor treba Ishiijev potpis. U međuvremenu se u priču upleo i treći investitor koji se pojavio tek prije nekoliko dana. Sve tri kompanije žele dići K-1 tamo gdjemu je i mjesto i osigurati zdravu budućnost najjačoj svjetskoj kick boksing promociji.”

Rutz ističe kako je od esencijalne važnosti da K-1 ponovno postane ono što je nekoć bio.

“Razlozi zbog kojeg ove godine neće biti Grand Prixa su sljedeći:

Ne zna se koji će investitor dobiti potpis gospodina Ishiija.

Nema dovoljno vremena da se organizira ovaj veliki turnir.

Vize za putovanje u Kinu nisu izdane, a one su esencijalne da bi najbolji borci mogli nastupiti.

Od sljedeće godine očekujte zdravu i uspješnu K-1 organizaciju”, zaključuje čelni čovjek It’s Showtimea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI