Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
K-1 fanovi jedva čekaju nastup Poturka | Fight Site

K-1 fanovi jedva čekaju nastup Poturka

K1 / Boks 09.03.2013 09:36h Autor:

Dževad Poturak

K-1 World Grand Prix Finale koje će se 15. ožujka održati u zagrebačkoj Areni donosi nam također nastup velikog broja sjajnih boraca iz regije koji će nastupiti u prestiž mečevima.

U posljednjoj anketi Fight Sitea upitali smo vas koja od tih borbi vam je najzanimljivija i čini se da je među borcima koji ne sudjeluju u K-1 turniru daleko najveća zvijezda bosansko-hercegovački borac Dževad Poturak.

Od ukupno 1.015 glasova čak 42 posto glasova je otišlo meču Poturak VS Ignashov. No, kao što vam je vjerojatno već poznato, Ignashov je otkazao svoj nastup te je na kraju Dževad promoviran u rezervni meč K-1 turnira, a novi protivnik mu je sjajni Sergei Lascenko.

Iznimno vam je zanimljiv i povratak Emila Zoraja u ring (22 posto) te okršaji Preteni VS A. Stoica (18 posto) i Brestovac VS Taishan (14 posto). Najmanje glasova otišlo je na račun Tonija Milanovića (4 posto) kojeg očekuje težak meč protiv Jasoan Wilnisa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI