K-1 definitivno nije propao i vraća se u 2013. godini!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 26.12.2012 11:18h Autor:

K-1 Rising

Budućnost K-1 organizacije proteklih se tjedana smatrala iznimno neizvjesnom, no nakon što je suradnja sa SuperKombatom pojačana, čini se da više nema sumnje kako će ubrzo biti napokon održano finale K-1 World Grand Prixa.

Problem bi jedino mogla predstavljati činjenica da barem dijelu boraca s 31. prosinca ističe ugovor s K-1 organizacijom, no Mike Kim očito računa na dobru volju boraca da se ovaj posao odradi do kraja i da se dobije pobjednik njihovog teškaškog turnira.

Službenih informacija još uvijek nema, a prije nekoliko je dana Catalin Morosanu usputno spomenuo kako će se finale ipak održati u veljači 2013. godine. Očito takvom informacijom raspolaže i jedan od najboljih SuperKombatovih boraca, Bogdan Stoica, koji je upravo na toj priredbi najavio svoju iduću borbu.

"Moj trener je razgovarao s predsjednikom SuperKombata i rekao mi je da me iduća borba očekuje na K-1 priredbi iduće godine. Još uvijek ne znam detalje, ali jedva čekam vratiti se", rekao je Bogdan za GnP TV koji je ranije ove godine imao težu prometnu nesreću sa svojim motorom te se napokon potpuno oporavio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI