K-1 Badr Harija zamijenio indijskim borcem!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 01.09.2012 04:19h Autor:

Badr Hari

K-1 je krajem ovog tjedna objavio da Badr Hari neće nastupiti na njihovom World Grand Prixu u Tokiju, već će umjesto njega mjesto dobiti jedan indijski borac.

Čini se da je informacija da se Badr Hari već gotovo mjesec dana nalazi u pritvoru u Amsterdamu napokon tek prije par dana stigla i do čelnika K-1. Ne znamo kako bismo drukčije mogli objasniti njihovu odluku da krajem proteklog mjeseca najave njegovo sudjelovanje na World Grand Prixu u Tokiju 14. listopada, kad se vrlo dobro zna da mu je određen tromjesečni pritvor.

Koji god njihovi razlozi za njegovo najavljivanje bili, napokon su odlučili krajem ovog tjedna objaviti da se Hari neće boriti te je otkriveno tko će umjesto njega dobiti mjesto među 16 odabranih.

Radi se o široj javnosti relativno nepoznatom indijskom borcu Singhu Jaideepu, koji se doduše već borio više puta u K-1 organizaciji iako je iznimno mlad. Trenutno 24-godišnji borac iza sebe ima ukupno čak 55 borbi, od čega je u njih 40 slavio. U K-1 je odradio sedam mečeva te je ubilježio skor 5-2. Pobijedili su ga Gokhan Saki i Ewerton Teixiera.

Svoju posljednju borbu Singh je odradio u studenom protekle godine kada je nakon samo pola minute borbe na priredbi Rise 85 nokautirao Japanca Makotoa Ueharu. Radilo se o turniru osmorice, a Singh ga je uspio osvojiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI