Justin Bieber prognozirao meč Conora i Floyda te razljutio starijeg Mayweathera

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 19.08.2017 08:44h Autor:

Floyd Mayweather Jr. i Justin Bieber

Glazbena pop superzvijezda i prijatelj Floyda Mayweathera Jr., Justin Bieber, dao je prognozu na meč Floyda i Conora McGregora, a ta prognoza se baš nije svidjela starijem Floydu.

Bieber je samo jedan od mnogih koji su upitani o ishodu meča, odnosno o tome hoće li doći do nokauta. Uz pretpostavku kako je čvrsto uz Mayweathera, upitan je o tome u kojoj će rundi meč završiti. No, on ne smatra kako će doći do prekida.

“Mislite da će Floyd nokautirati Conora? Ja nisam siguran u to, ali biti će odličan meč”, rekao je Bieber, a nije dugo trebalo da se pojavi odgovor Floyda Mayweathera starijeg. On je dodao i nešto o onoj izjavi kako bi McGregoru poraz odlukom bio ravan pobjedi.

“Justin Bieber nema pojma o boksu. On poznaje Floyda, ali ne poznaje boks. Posebno ne poznaje Floyda kako ga ja poznajem. I da, ne smatram kako je sudačka odluka ravna pobjedi za Conora. Jer i ako dođe do toga, to će biti 12 rundi čistog razbijanja”, iznio je odgovor i svoje mišljenje.

Inače, Bieber je bio u Mayweatheroj pratnji na putu do ringa za njegov posljednji meč, onaj protiv Andrea Berta, a pop zvijezda je više puta kod njega dolazila trenirati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI