Jurković u Sloveniju umjesto na K-1 Grand Prix

K1 / Boks 24.10.2011 20:22h Autor:

Igor Jurković

Nakon što je prošlog tjedna nedvojbeno potvrđeno kako se pompozno najavljivani K-1 World Grand Prix u Kini ipak neće održati, poremetilo je to plan i našem Igoru Jurković.

Podsjetimo, borac porečkog Kinga također se trebao boriti na elitnom turniru kako bi izborio plasman u samu završnicu, no zbog brojnih problema i nesuglasica unutar same K-1 organizacije sve je otkazano.

Kako Jurkoviću ne bi propale pripreme koje je odrađivao u posljednje vrijeme, njegov team je odlučio prihvatiti ponudu te će se 05. studenog boriti u Novoj Gorici u Sloveniji. Protivnik će mu biti iskusni Slovenac Tomaž Simonič, koji je odradio i nedavno MMA meč u West Gateu te je ubilježio pobjedu tehničkim nokautom.

Naravno, ovog puta borit će se prema K-1 pravilima.

Osim Jurkovića, u Novoj Gorici borit će se još dva Hrvata. King će također predstavljati i David Dobravec koji će se u kategoriji do 73 kilograma boriti protiv Fabija DiMarca iz Italije.

Kao borac Opatija Fight Cluba nastupit će Niki Ružić u meču protiv Dejana Doberšeka, a u ovom slučaju je dogovoreno da borci nemaju više od 71 kilograma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI