Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jurković pozvan na K-1 World Grand Prix! | Fight Site

Jurković pozvan na K-1 World Grand Prix!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.10.2011 21:11h Autor:

Igor Jurković

Hrvatska će također imati svog predstavnika na najprestižnijem kick boksing turniru na svijetu, K-1 World Grand Prixu! Igor Jurković pozvan je među 16 boraca koji će se za 15 dana boriti u Kini.

Borac porečkog Kinga, ali i član nizozemskog Golden Glory teama, Igor Jurković, ima priliku poći stopama Branka Cikatića i Mirka Filipovića, jedinih Hrvata koji su nastupili na samoj završnici K-1 turnira.

Današnji broj dnevnog lista Glas Istre otkriva kako će Jurković ime svog protivnika saznati deset dana prije meča, kada će biti održano ždrijebanje parova. Ne zna se stoga još uvijek protiv koga će Jurković tražiti svoju profesionalnu 30. pobjedu, ali nedvojbeno kako je i samo sudjelovanje na ovom turniru u Nanjingu veliki uspjeh.

Od svih mogućih protivnika trener Leo Komšić pribojava se samo jednog. “Svejedno nam je tko će biti protivnik u kvalifikacijama, jedino bi možda u prvom kolu htjeli izbjeći nezgodnog  Badr Harija, no bit ćemo spremni i za njega”, izjavio je Komšić za Glas Istre.

Na istom će turniru sudjelovati sama krema svjetskog kick boksinga koja uključuje borce poput Badr Harija, Tyronea Sponga i Hesdy Gergesa…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI