Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jurković poražen u Moskvi! | Fight Site

Jurković poražen u Moskvi!

K1 / Boks 23.03.2012 17:33h Autor:

Igor Jurković

Igor Jurković je poražen od bjeloruskog borca Zabita Samedova na priredbi United Glory 15 koja se održala u petak u Moskvi. Nakon tri runde odlične kick boks predstave, suci su zasluženo presudili u korist Jurkovićevog protivnika donijevši jednoglasnu odluku.

Ovo je Porečaninu bio prvi poraz nakon deset uzastopnih pobjeda, no kao utjeha ostaje da je hrvatski borac pružio vrlo hrabru predstavu i da se uspio vratiti nakon nokdauna u prvoj rundu.

Naime, Samedov je u dvoboj ušao puno bolje i puno koncentiranije, a njegov lijevi kroše je gotovo svaki put pronalazio put do cilja. Upravo je taj udarac zaslužan za nokdaun koji je Jurković uspio preživjeti krajem prve dionice. U drugu rundu je ušao puno bolje i mnogo čvršće, a nakon jedne razmjene Samedov se našao na podu. Iako mu je sudac brojao, čini se kako je naknadno presuđeno da je Jurkovićev udarac bio u potiljak, te je Bjelorus amnestiran.

Treća runda je bila prilično izjednačena, no sudačkoj odluci se nema što prigovoriti. U odnosu na nastup u Zagrebu i pobjedu protiv Kemayja, hrvatski borac je ovaj put izgledao nešto tromije i “uspavanije”. Neki će reći da i poraz zna nekada biti pozitivan. Nadajmo se da je upravo to slučaj kod našeg borca i velike svjetske nade.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI