Jurković: Nadam se da ću proći Silvu i odraditi vrhunski meč sa Sakijem (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 27.12.2012 16:53h Autor:

Igor Jurković i Leo Komšić

Igor Jurković  otputovao je u Tokio gdje ga na Staru godinu čeka najveći ispit karijere i nastup na jednom od najjačih borilačkih turnira u povijesti. Borac porečkog Kinga na Gloryjevom Grand Slamu predstavljat će Hrvatsku u konkurenciji velikana kick boksa poput Semmyja Schilta, Remyja Bonjaskog i Petera Aertsa.

Jurković se u osmini finala bori s Brazilcem Andersonom „Braddockom“ Silvom, a on kao i njegov trener puni su entuzijazma i ne mogu dočekati meč:

"Silva je u dva posljednja meča pružio vrhunska izdanja (Badr Hari, Remy Bonjasky), ali mislim da će mu meč sa mnom biti još jedna prilika za vrhunsko izdanje, jer sam vrhunski spreman i motiviran. Jedva čekam meč. Nadam se da će te svi uživati."

Ako prođe u četvrtfinale, tamo će ga najvjerojatnije čekati Turčin Gokhan Saki.
"Najvjerojatnije. Saki je vrhunski borac, stepenica više od Silve. Nadam se da ću proći Silvu i da ću odraditi vrhunski meč sa Sakijem."

"Putujem sa svojim idolom Mirkom Filipovićem i nadam se da ću ostaviti jako dobar dojam na Japance kao što je i Mirko ostavio."

Prijenos Dream 18/Glory 4 eventa možete pogledati uživo u ponedjeljak 31. prosinca od 8:00 sati. Gloryjev Grand Slam počinje u podne. Sva tri eventa: Inoki Bom-ba-ye, Dream 18 i Glory 4 možete također pogledati u reprizi u utorak 1. siječnja od 12 sati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI