Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jurković, Bajić i Kujundžić zajedno na sparingu (VIDEO) | Fight Site

Jurković, Bajić i Kujundžić zajedno na sparingu (VIDEO)

K1 / Boks 10.09.2011 13:35h Autor:

Mladen Kujundžić (screenshot)

Proteklog tjedna su u Poreču trenirali zajedno naše perjanice kick boksa: Igor Jurković, Mladen Kujundžić, Zlatko Bajić i Luka Žeželić uz stručnu podršku trenera Lea Komšića i Mladena Kranjčeca.

Tijekom ovog i idućeg mjeseca Opatijski OFC i porečki King čekaju vrlo teški izazovi. Kingov Igor Jurković bori se protiv renomiranog Erola Zimmermana, a naš Kujundžić protiv ništa manje opasnog Freddyja Kemayja. Dovoljan je to razlog da se udruže snage, ali i znanje kako bi se što bolje pripremili za predstojeće izazove.

OFC je zbog toga i otputovao u Poreč u sastavu Kranjčec, Kujundžić i Žeželić. Ovih dana u Poreču dio priprema za skorašnji meč u organizaciji It’s Showtime odrađuje i Zlatko Bajić, pa je i njemu to bila prilika da malo sparira sa Žeželićem i Kujundžićem, ali i trenerom Kranjčecom.

Trening je potrajao sat vremena i radili su se samo sparinzi, a kako je to otprilike izgledalo možete pogledati u dva video isječka. Bio je to trening od izuzetne koristi za sve koji su u njemu sudjelovali i pravi primjer kvalitetne suradnje klubova i boraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI