Josip Biletić ne misli stati na osiguranoj bronci: Danas idem po finale!

K1 / Boks 27.10.2017 13:51h Autor:

Josip Biletić

Još jedan dragulj boksačkog kluba Sesvete potvrdio je vrijednost na svjetskom nivou. No, Josip Biletić nema namjeru stati na bronci koju je već osigurao. Današnjim polufinalnim nastupom želi si osigurati mjesto u finalu europskog prvenstva.

Da bi osigurao svoje mjesto u finalu europskog prvenstva za mlađe seniore, ovaj superteškaš morati će prijeći preko najtežeg ispita, jer ga čeka duel s Muhamedom Abdullayevim iz Azerbajdžana, svjetskim juniorskim prvaka. Današnji rogram u Antalyi počinje oko 17 sati, a Josip nimalo ne sumnja kako ima sve kvalitete za savladati favoriziranog protivnika. Njihov meč je deseti po rasporedu.

“Josip je odradio oba meča po planu i sada idemo na svjetskog prvaka Azerbejđanca. Vjerujemo kako će i to Josip uspješno odraditi i stići u finale”, rekao je njegov trener i izbornik reprezentacije, Dragan Vidaić za totalinfo.hr.

Fight Site također želi Josipu puno sreće i koncentracije, da dodatno potvrdi sjajan rad ljudi iz Boksačkog Kluba Sesvete, čiji boksači svakom prilikom razvesele hrvatske ljubitelje borilačkih sportova svojim sjajnim nastupima na svjetskom i europskom nivou.

Josip nije izjavljivao puno toga, samo je preko kolega prenio kako je spreman i da ide po finale. Sretno!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI