Joshua: “Pogledajte tu facu, izmijenit ću mu izgled lica!”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 27.02.2019 15:30h Autor:

Screenshot

Svjetski boksački prvak Anthony Joshua je 8 naprema 1 favorit na kladionicama u odnosu na svog idućeg izazivača Jarella Millera, s kojim će se susresti 1. lipnja u Madison Square Gardenu.

Ovih dana je održana press konferencija u Londonu, kao i službeno sučeljavanje prvaka i izazivača. Malo je reći da je bilo napeto.

“On priča o sedam rundi?”, izjavio je Joshua, a prenosi Sky Sports, te dodaje:

“Pogledajte tu facu! Izmijenit ću mu osobni izgled i lica i tijela.”

Obojica ovih boksača su neporaženi u profesionaim karijerama s ogromnim brojem nokauta na svom profi kontu. Miller ima 23 pobjede i 20 nokauta, Britanac je na 22 slavlja i 21 nokautu.

“Ispred sebe imam još deset godina boksa”, dodao je 29-godišnji svjetski prvak.

“To je sve što znam raditi. Ne znam kako igrati nogomet, kako igrati ragbi, košarku. Znam samo kako nokautirati ljudi i prebijati ih. Svaki gram vedrine koju i dalje posjeduje, izbit ću iz njegovog tijela.”

Jedini protivnik koji je do sada uspio izdržati s Joshuom do kraja 12 runde jest bivši WBO prvak Joseph Parker. Sve ostale protivnike Britanac je nokautirao, a vjeruje da će Miller biti samo još jedan broj na tom kontu.

“Odradit ću svoj  posao. Ja sam dobar boksač, ja sam boksač s teškim rukama. Pobijedio sam bolje protivnike od ovog teškaša. Bit ću kirurg koji će mu promijeniti osobni izgled. Mora se ovaj put dogoditi nokaut kako bih se što bolje predstavio u SAD-u. On neka priča, ja ću odraditi fizički posao”, zaključuje prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI