Joshua o ponudi Dane White od pola milijarde dolara: “Još uvijek ne znamo što je na stolu”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.03.2018 11:40h Autor:

Anthony Joshua (Instagram)

Vijest koja je zaintrigirala borilačku javnost u četvrtak, a ticala se navodne ponude Zuffe Boxinga u vrijednosti od pola milijarde dolara svjetskom teškaškom prvaku Anthonyu Joshui, ima svoj nastavak. Naime, dan kasnije je Britanac komentirao natpise u medijima te je potvrdio zainteresiranost za suradnju s Danom Whitom i kompanijom koju predstavlja.

Upravo će Dana White osobno prisustvovati njegovom meču protiv Josepha Parkera koji ćemo pratiti za nešto više od tjedan dana u engleskom Cardiffu. Osim turističkog posjeta Velikoj Britaniji, čelnik Zuffa-e će s Joshuinim menadžmentom razgovarati i o suradnji. Joshua je zainteresiran…

“Ako je do dobar posao i ima smisla… Ja nisam osoba koja će odbiti, a siguran sam i da je isti Eddie Hearn, suradnju s Danom Witeom. I da ćemo reći kako nismo zainteresirani za tu opciju. Još uvijek ne znamo što je na stolu. Poslušat ćemo ponudu i mogu vam sto posto potvrditi, da ukoliko ona ima smisla, bit ćemo jako zainteresirani. Sretan sam što Dana White dolazi u ovaj biznis”, objasanio je svjetski boksački prvak komentirajući medijske nastupe o ponudi od čak pola milijarde dolara za nastupe na priredbama Zuffa Boxinga.

Britanac je svjestan da je ulazak Zuffe i Dane Whitea u boksački sport odlična stvar za sve sportaše. Veća konkuencija znači i veće honorare…

“Ja se nadam da će White u ovaj sport unijeti dodatno uzbuđenje i da uz njega možemo napraviti dodatni napredak. Također želim zaraditi dobar novac i gledati dobre mečeve”, zaključio je Joshua.

Zuffa, kompanija koja stoji iza slavne MMA promocije UFC, još uvijek nije javno obznanila svoje točne planove vezane za boksački sport. Pretpostavlja se da bi mogli organizirati boksačke mega mečeve u Las Vegasu, a da im je cilj na njima predstaviti najveće zvijezde šakačkog sporta u ovom trenutku. Joshua zasigurno spada u tu kategoriju i bio bi pun pogodak kao njihova prva velika akvizicija.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI