Joshua: Kličko neće moći pratiti moj ritam, ovo bi mogao biti njegov kraj!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.04.2017 15:02h Autor:

Vladimir Kličko (Instagram)

I Anthony Joshua i Vladimir Kličko uvjereni su u svoje pobjede, a meč dvojice najboljih teškaša današnjice već mjesecima puni naslovnice svjetskih medija. Ono što je posebno pohvalno u ovoj priči je činjenica da oni pažnju privlače isključivo svojim imenima i vještinama, a ne ‘trash talkom’ koji se posljednje vrijeme pokazuje kao najpoželjnije oružje u traženju pozornosti.

A da im ‘trash talk’ uopće nije ni trebao, najbolje nam svjedoči podatak da će ih na Wembleyju dočekati 90 tisuća sretnika koji su u svega nekoliko sati prodaje uspjeli ugrabiti svoj primjerak danas jednog od najtraženijih komada papira.

Ipak, sve to ne znači da u izljevima samopouzdanja jedna strana neće izjaviti nešto što bi možda moglo pogoditi onu drugu. Tako je mladi Britanac tijekom posljednjih medijskih druženja izjavio da smatra kako bi ovo mogao biti konačni kraj za jednog od najuspješnijih teškaša u povijesti, danas 41-godišnjeg Vladimira Klička.

“Mislim da ovo nije ključna borba za moju karijeru jer ovo nije njen kraj. S obzirom na sve što je napravio, ovo je zapravo ključna borba za Klička. Kada ga pobijedim, to bi mogao biti njegov kraj i zato je to ključno za njega. Za mene je ova samo dio mog putovanja. Jako se dobro osjećam u ovoj poziciji. Ovo je prvi put da je jedan od mojih protivnika sa sobom doveo svoje fanove i da puno ljudi zna tko je i što je sve postigao”, izjavio je Joshua, a zatim i nadodao što očekuje od ukrajinskog veterana.

“Mislim da će imati brz start jer neće moći pratiti moj ritam. Godine ne možete ignorirati, to je dio života.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI