Joshua i Miller blizu dogovora, još samo trebaju odlučiti između dva datuma

K1 / Boks 04.02.2019 20:02h Autor:

Anthony Joshua i Jarrell Miller

Sada je već postalo sigurno kako će Anthony Joshua ovog proljeća po prvi puta “prijeći baru” i nastupiti u SAD-u. Poznato je i kako će to biti protiv Jarrella Millera, zna se i dvorana, jedino je još ostalo pitanje datuma. U igri su dva.

Najrelevantniji svjetski boksački medij, časopis “The Ring” dobio je informaciju kako su Anthony Joshua i Jarrell Miller dogovorili gotovo sve detalje po pitanju meča u kojem bi se trebali sučeliti. Sve je dogovoreno i s platformom DAZN na kojoj će se ovaj prvi Joshuin američki meč prenositi.

Ono što je također bitno je činjenica kako će se meč održati u Madison Square Gardenu, što samo po sebi daje na dodatnoj vrijednosti samog meča. No, sama činjenica da su u pitanju tri teškaške titule bi već trebala biti dovoljna, iako je poznato da Joshua u Americi još uvijek nema popularnost kakvu bi jedan trostruki prvak kraljevske kategorije trebao imati. Naravno, savršena opcija za njegov dolazak u Ameriku bio bi meč s najboljim američkim boksačem, no Deontay Wilder je zauzet drugim poslovima.

Jedini detalj koji je preostao dogovoriti je datum, no i to bi unutar nekoliko dana trebalo biti riješeno. Kao opcije su još ostali prvi i osmi dan lipnja.

Joshua tako sigurno neće nastupiti 10. travnja na Wembleyu te će posao Eddiea Hearna biti pronaći neku zamjenu. Dillian Whyte je izrazio želju boriti se tog datuma, no on sigurno nije dovoljno veliko ime za rasprodati i isplatiti najlegendarniji britanski stadion. Morati će Hearn smisliti nešto jako dobro ili bi mogao završiti u financijskom minusu. Možda mu na kraju čak isplativije bude isplatiti penale za otkazivanje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI