Joshua gotovo dogovorio sljedećeg protivnika, a on nije Deonatay Wilder!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 23.11.2017 12:24h Autor:

Anthony Joshua (Instagram)

Promotor svjetskog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji prema IBF, IBO i WBA federacijama Anthonyja Joshue  (20-0, 20 KOs), Eddie Hearn, je potvrdio da je u ovom trenutku teško očekivati da će Deonatay Wilder biti njihov sljedeći protivnik.

Mnogo izglednije rješenje je WBO prvak Joseph Parker (24-0, 18 KOs) koji je u posljednjoj obrani naslova svladao jednog drugog Britanca – Hughieja Furyja većinskom odlukom sudaca.

“Ne mogu vidjeti da možemo stići do dogovora s Wilderom oko meča. Tako da je puno izglednija opcija Joeseph Parker. Dogovaramo potencijalnu obaveznu obranu prema WBA verziji i to možda u SAD-u”, potvrdio je Hearn za IFL TV.

Ukoliko i ovi pregovore propadnu, Hearn će se vjerojatno okrenuti revanšu s Dillianom Whyteom, s kojim se Joshua već jednom borio u prosincu 2015. godine.

“Možda će se boriti i protiv Whytea. Moramo vidjeti koje su sve opcije u igri.”

Prema riječima Parkerovog promotora Davida Higginsa, Joshua traži raspodjelu “kolača” u omjeru 65-35 u svoju korist. To je nešto na što mogu pristati, ali ispod toga ne idu!

“Čitavo vrijeme smo govorili da je 65-35 u redu i fer. To je granica ispod koje ne idemo. Čini se da je Hearn vrlo blizu tome da na to pristane. I to je vrlo ohrabrujuće”, zaključuje Higgins.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI