Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Joshua će pobijediti u revanšu jer će pametnije boksati!” | Fight Site

“Joshua će pobijediti u revanšu jer će pametnije boksati!”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 10.06.2019 11:47h Autor:

Anthony Joshua i Andy Ruiz

Klauzula ugovora o revanšu je već aktivirana, samo se još treba dogovoriti gdje i kada će Andy Ruiz i Anthony Joshua odraditi svoj drugi meč u izmjenjenim ulogama. Sada je Meksikanac na tronu, a dosadašnji prvak onaj koji će pokušati vratiti u svoje vlasništvo tri vrijedna pojasa svjetskog šampiona.

U našoj posljednjoj anketi smo pitali za Vaše mišljenje: “Tko će slaviti u uzvratu? Hoće li to biti Ruiz ili će to biti Joshua?”. U samo nekoliko dana glasalo je više od 2500 ljudi što pokazuje ogroman interes za boksačkim klasikom koji bi se trebao najvjerojatnije održati ove jeseni.

Ako je suditi prema čitateljima Fight Site portala, AJ će se vratiti na tron i ponovno postati svjetski prvak.

Najviše čitatelja, njih 32 posto, smatra “da će Joshua pobijediti jer će pametnije boksati u uzvratu”. Kada toj brojci dodate još 20 posto onih koji smatraju “da će Joshua slaviti jer je prvi meč jednostavno bio njegov loš dan”, onda dobijete čak 52 posto onih koji su uvjereni u pobjedu britanskog nokautera. To je svakako ohrabrujuća brojka za njega uoči teškog uzvrata.

No, niti Ruiz ne stoji loše. 19 posto čitatelja Fight Sitea vjeruje u njegovu pobjedu i u uzvratu. Razlog je taj što je “jednostavno bolji boksač od Joshue”. Toj brojci valja pribrojati i 18 posto onih koji smatraju “da će Meksikanac pobijediti jer Joshua ne može primiti jači udarac”. I zaista, pokazalo se u mnogo prilika da AJ nema najtvrđu bradu i upravo zato je u često u problemima kada protivnikova šaka pronađe čisto metu. Zbrojeno, 37 posto čitatelja Fight Site portala vjeruje da će Ruiz ostati svjetski prvak i nakon uzvratnog meča.

Deset posto čitatelja Fight Sitea je neodlučno i ne može se odlučiti hoće li u revanšu pobijediti Joshua ili će slaviti Ruiz. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju u anketi čije rezultate možete prokomentirati ispod ovog teksta.

Tko će slaviti u uzvratu: Ruiz ili Joshua?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI