Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Joshua: Ako Wilder bude realan u zahtjevima, dogovorit ćemo meč! | Fight Site

Joshua: Ako Wilder bude realan u zahtjevima, dogovorit ćemo meč!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.11.2017 11:35h Autor:

Joshua i Wilder (Instagram)

Ako je suditi prema posljednjim izjavama IBF, WBA i IBO prvaka svijeta u teškoj kategoriji Anthonyja Joshue, nema nikakvih prepreka da se vrlo brzo organizira dvoboj za ujedinjenje pojaseva protiv WBC prvaka Deonatayja Wildera.

Ipak, Britanac naglašava da bi Wilder morao biti više realan u svojim zahtjevima. Prema onome što je Wilder do sada izjavio, njemu bi odgovarala podjela “kolača” u omjeru 50:50. No, Joshua i njegov promotor Eddie Hearn vjeruju drugačije, a odbijaju pregovarati preko medija što Amerikanac čini.

“Da, zašto ne? Uvijek sam pregovarao iza zatvorenih vrata. Kada su stvari dogovorene, objavit ću što se dogovorilo. Ne bavim se davanjem velikih obećanja koja ne mogu ispuniti. Radimo na tome da se ova borba i obistini. Uz uvjet da je Wilder iskren u namjeri da se održi u 2018. godini”, izjavio je Joshua za Dubai Eye.

“Ovo je jednostavan posao. Ako smo uspjeli dogovoriti detalje s velikanom poput Klička… I uspio sam obraniti pojas čak pet puta. Ako budu realni u svojim zahtjevima, definitivno možemo dogovoriti ovaj meč”, dodao je svjetski prvak.

Prošlog tjedna Hearn je sjeo s Wilderovim menadžerima Alom Haymonom i Shellyjem Finkelom te su pregovori započeli. Nakon prvog sastanka javnost je saznala da stvari idu u pravom smijeru, ali i da će se razgovori nastaviti u bliskoj budućnosti.

“Jednom kada dođeš do određenog nivoa, morat ćeš se suočiti s najtežom konkurencijom. U teškoj kategoriji, čak i svi najveći poput Alija, Foremana, Johnsona… svi su bili poraženi u jednom trenutku.”

“Ali ako izgubiš, to ne znači da je to tvoj kraj. Bitno je kako se vratiš nakon poraza. Većina teškaša su dvostruki ili trostruki prvaci jer su u jednom trenutku napravili grešku. Ali su se onda vratili još jači. Takav je život. Zbog nekog neokaljanog ‘scorea’ nikada neću bježati od konkurencije i prestati strijemiti naprijed. Jer u konačnici konkurencija te čini boljim”, zaključio je svjetski prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI