Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Još jedan bivši UFC-ovac se odlučio za “borbe golih šaka” (VIDEO) | Fight Site

Još jedan bivši UFC-ovac se odlučio za “borbe golih šaka” (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 24.07.2018 15:07h Autor:

Screenshot – Ilustracija

Još jedan bivši UFC borac se odlučio preseliti u “bare knuckle” boks. Radi se o Kendallu Groveu koji je bio na rubu da se prestane baviti borilačkim sportom kada mu je stigla ponuda Bare Kuncke FC-a.

Dvije strane su se dogovorile i Grove je potpisao ekskuzivan ugovor s ovom promocijom u kojoj se borci međusobno bore golih šaka. Prema informacijama koje je BN FC objavio na svojim službenim stranicama UFC i Bellator veteran će debitirati u njihovom borilištu 25. kolovoza na priredbi “BKFC 2: A New Era” koja će se održati u gradu Biloxiju u američkoj saveznoj državi Mississippi.

Grovea smo posljednji put u akciji vidjeli u siječnju mjesecu ove godine kada je poražen od AJ Matthewsa podijeljenom odlukom sudaca na Bellatoru 192. To je za Havajčanina bio treći poraz u nizu, ali i oproštaj od promocije Scotta Cokera.

Prvi Bare Knuckle FC se održao prije nekoliko tjedana, a na njemu smo gledali čitav niz bivših istaknutih UFC boraca pa je i čitava priredba polučila vrlo solidan uspjeh. Među njima je bio i nekadašnju UFC prvak Ricco Rodriguez.

Borbe golih šaka su u proteklih nekoliko godina uzele maha u Velikoj Britaniji, a sada su se očito preselile i u SAD.

Podsjećamo kako je Grove u najboljim danima bio uspješan UFC borac te je čak svladao i našeg Gorana Reljića u elitnom Octagonu. Zanimljivo, Reljić se sada bori u engleskoj “bare knuckle” organizaciji, a Grove u američkoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI