Još dvije nekadašnje UFC zvijezde će se boriti golim šakama (FOTO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.08.2018 11:54h Autor:

Photo: Instagram

“The World Bare Knuckle Fighting federacija” (WBKFF) je u svoje redove dovela dva za njih prilično velika i bitna pojačanja. Razlog je taj što se radi o dvojici bivših istaknutih UFC boraca.

Druga promocija koja u SAD-u organizira borbe golih šaka je ovih dana potpisala ugovore s Melvinom Guillardom i Joshom Neerom. Informacija je objavljena na njihovom službenom Instagramu gdje možete provjeriti koja su sve imena do sada uspjeli “potpisati”. Prema svemu sudeći obojica bi trebala debitirati u listopadu, kada ćemo vidjeti već najavljenu priredbu WBKFF promocije.

Ranije je otkriveno da ćemo na tom eventu gledati obračun druga dva bivša UFC-ovca – Chrisa Lebena i Phila Baronija. Osim ove četvorice nekadašnjih UFC-ovaca, čelnici WBKFF-a su u svoje redove doveli i sudionicu TUF-a 26 Christinu Marks.

Neera (36-16-1) u akciji nismo vidjeli još od 2016. godine kada je na Victory FC-u 47 nokautiran od strane Anthonyja Smitha. “The Dentist” je ukupno u UFC karijeri ubilježio negativan “score” od 6 pobjeda i 9 poraza.

Guillarda (32-21-2, 3 NC) je, za razliku od Neera, i dalje prilično aktivan. No, možda bi bilo bolje da nije. Naime, u posljednjih devet mečeva koje je odradio od 2014. godine, nekadašnji “The Young Assassin” je ubilježio čak osam poraza.

Borbe golim šakama posljednjih godina uzimaju sve više šaka. Najprije u Velikoj Britaniji gdje se već neko vrijeme natječu i hrvatski borci poput Gorana Reljića, Marka Martinjaka ili Ivana Gluhaka. Sada se “bare knuckle manija” preselila i u SAD  gdje su neke savezne države pristale regulirati takve mečeve i takve event.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI