Jones: Zanima me boksački meč protiv Klička!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 18.09.2013 08:08h Autor:

Jon Jones

Anderson Silva već više od nekoliko mjeseci gotovo redovno u svojim medijskim nastupima ističe kako je njegova velika želja odraditi meč po pravilima profesionalnog boksa protiv Royja Jonesa jr, a čini se da sličnu želju ima i aktualni UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji.

Je li motiv ogromna zarada boksača, inače znatno veća od MMA boraca, ili se radi o čistom sportskom izazovu, nije poznato, ali zna se s kime bi Jon htio ući u ring u slučaju kad bi mu to situacija, odnosno ugovor dozvoljavao.

"Volio bih se okušati u boksu i da mi je jedan od braće Kličko protivnik. O tome razmišljam već neko vrijeme i možda se u budućnosti zaista i dogodi da se nađem u ringu. Zašto ne probati biti veliki prvak u dvije različite borilačke discipline. Mnogo ljudi misle da je to luda ideja, ali zašto bih sam sebi ograničavao karijeru", zapitao se Jones.

"Uz prave pripreme i prave ljude oko sebe vjerujem da je svakoga moguće pobijediti, pa ne vidim zašto ne bih mogao svladati Klička. Možda bih mogao do pobjede protiv njih", smatra Jon, koji ipak napominje kako bi mu za promjenu discipline trebale pripreme od čak dvije godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI