Joe Schilling potpisao novi ugovor s Gloryem, no nastavlja nastupati i u Bellatoru

K1 / Boks 07.01.2015 15:39h Autor:

Joe Schilling

Još jedan borac koji će u 2015. godini kombinirati MMA nastupa unutar Bellatora te kickboxing nastupe unutar Glorya je Joe Schilling, ponajbolji svjetski kickboksač srednje kategorije. On je danas, nakon što je dobio dozvolu Bellatora, potpisao novi ugovor s Gloryem.

Nakon što je u studenom debitirao u Bellatoru, spektakularno nokautiravši Melvina Manhoefa, očekivalo se kako bi se Joe Schilling mogao u potpunosti posvetiti MMA borbama te lovu na Bellatorov naslov prvaka. Ipak, ovaj borac koji već dulje vrijeme nastupa u Gloryu, odlučio je potpisati i novi ugovor s najboljom svjetskom kickboxing organizacijom.

Bellator se s time složio, a Schilling neće biti jedini borac koji će kombinirati nastupe u ove dvije organizacije, koje u posljednje vrijeme vrlo blisku surađuju. Schilling je u Gloryu nastupio već šest puta, a upisao je četiri pobjede i dva poraza. Osvajač je prvog Grand Prix turnira u srednjoj kategoriji, a na Glory 17 turniru osmorice, za prvaka srednje kategorije, poražen je tek u finalu, od prvaka Artema Levina.

Inače, MMA skor ovog 30-godišnjaka je 2-3, dok mu je skor unutar kickboxing ringa 17-7.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI