Joe Rogan: “Da McGregor pogodi Mayweathera nogom u glavu postao bi jebeni narodni heroj”

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 21.06.2017 11:00h Autor:

Joe Rogan i Conor McGregor

Kada su prije više od godinu dana kranule špekulacije oko borbe između Conora McGregora i Floyda Mayweathera, glavno pitanje je bilo po kojim pravilima će se borba održati. Fanovi su se pitali hoće li meč biti odrađen striktno po boksačkim pravilima ili će biti dozvoljena neka kombinacija pravila s laktovima i udarcima nogama. Prošlog tjedna svi su dobili odgovor, meč će se održati i to po boksačkim pravilima. Jedno je što pravila propisuju, a drugo je što se stvarno može dogoditi u ringu.

U zadnjoj epizodi svojeg ‘podcasta’, UFC-ov komentator Joe Rogan, sugerirao je kako se McGregor možda ne bi trebao pridržavati pravila:

“Da McGregor pogodi Mayweathera nogom u glavu to bi bilo totalno sjebano. Vjerojatno postoje neke odrednice u ugovoru koje zabranjuju poluge i gušenja. Ali možete li zamisliti tu scenu? Postao bi jebeni narodni heroj. Da skrate distancu, Floyd eskivira udarce, Conor baci direkt kojim će zamaskirati ‘high kick’ i onda lijevi udarac nogom? Bum! I svi vidimo teško uzdrmanog Floyda, vjerujte mi, bio bi teško uzdrman. Nikada nije primio takav udarac. Isuse, to bi bilo ludo.”

Prošlog je tjedna na tiskovnoj konferenciji UFC-ov predsjednik Dana White upravo o tome diskutirao s novinarima te upozorio kako se takva stvar ne može dogoditi. Postoje odrednice u ugovoru koje izričito zabranjuju takve poteze. Njegovim riječima: “Conor bi se rastao s ogromnom svotom novca da tako nešto napravi”

Kao što je i White naglasio, McGregor obožava novac pa je malo vjerojatno kako ćemo ga vidjeti da plaća milijune dolara kazne.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI