Još jedna legenda u zatvoru? Evander Holyfied dužan 372 tisuće dolara!

K1 / Boks 03.06.2012 06:55h Autor:

Evander Holyfield (foto: AP)

Jednom od najboljih profesionalnih boksača svih vremena, Evanderu Holyfieldu, opasno prijeti odlazak u zatvor zbog neplaćanja alimentacije za djecu, a dug se počeo opasno bližiti cifri od 400 tisuća dolara.

Četverostruki svjetski prvak u teškoj kategoriji još je prije nekoliko godina proglasio bankrot, iako je tijekom karijere zaradio navodno više od 200 milijuna dolara, a sada će se morati pojaviti na sudu zbog duga od točno 372.079,40 dolara.

Državne institucije pokrenule su tužbu zbog neplaćanje alimentacije od travnja 2010. godine za sada 18-godišnju kćer Emani Holyfield.

Predložena je i blokada svih njegovih računa dok se ne otplati spomenuti iznos, a vrlo je izgledna i mogućnost odlaska u zatvor.

Samo dva dana ranije u zatvor je na odsluženje kazne od 87 dana otišao Floyd Mayweather jr, a krajem prošlog mjeseca jedan višestruki prvak svije je preminuo, dok je još jedan ostao paraliziran od struka nadolje zbog prometne nesreće. Zaista crni dani za profesionalni boks u posljednje vrijeme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI