Jennings: I dalje vjerujem da sam najbolji na svijetu, hoću revanš s Kličkom (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 27.04.2015 14:09h Autor:

Screenshot

Boksački kritičari se slažu kako Bryant Jennings nije razočarao protiv Vladimira Klička u meču koji je imao za ulog nekoliko pojaseva teškaškog prvaka svijeta. Ukrajinac je proteklog vikenda u velikom dvoboju dominirao snagom, ali  i "hrvačkim zahvatima" te Jenningsu nije dao previše prostora "da se razmaše", no Amerikanac je svkakao položio ispit koji se zove  – izbjegavanje Kličkovih bombi. U svih 12 rundi Vladimirova desnica je sjela tek nekoliko puta, a Jennings niti u jednom trenutku nije bio uzdrman.

Dovoljno da smatra kako zaslužuje revanš…

"Očekivao sam da ću odraditi dobar meč, što sam i napravio. No, nisu svi očekivali da ću odraditi ovako dobro. Nadam se da sam nakon ovog zaradio malo poštovanja, a znam da sam zaradio nešto fanova. Nisam ogorčen, nisam uzrujan, nisam ljut, no vjerujem da sam odradio dobru borbu. Znate i sami što želim – želim revanš. Hajdemo odraditi još jedan meč", rekao je Jennings na press konferenciji nakon boksačkog spektakla u New Yorku.

Jennings je nastavio u pozitivnom tonu te je dojam da se zadovoljio napravljenim. Možda je i tu bio problem i razlog što nije napravio i više.

"Vidio sam da kuka i uzdiše, vidio sam to iznutra. Svaku rundu sam išao prema njemu i stiskao ga. Što god on rekao, ovo nije bilo neočekivano, nisam premalen i nemam loš rad nogu. Dosta mi je takvih povika. Dajte ljudi. Ja sam sretan, nadam se da ste i vi sretni. Ako ste Kličkovi fanovi, budite sretni. Ako ste moji fanovi, budite sretni. Zato što ja nisam ljut. I dalje smatram da sam najbolji teškaš na svijetu. Samo sam odradio svoje", zaključio je Amerikanac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI