Jeff Mayweather ismijava McGregorove “gumene ruke”, popljuvao snimku sparinga (VIDEO)

K1 / Boks 13.08.2017 13:43h Autor:

Jeff Mayweather & Conor McGregor

Kratki isječak sparinga između Conora McGregora i Paulieja Malignagija nije impresionirao Jeffa Mayweathera.

Ujak i bivši trener Floyda Mayweathera Jr.-a smatra da je sporni nokdaun sa snimke (Maglianggi tvrdi da se radilo o guranju) rezultat kombinacije udaranja i guranja, ali i da to nije najvažniji dio snimke.

“Bilo je oboje. Udario ga je i na kraju gurnuo”, rekao je Mayweather za ES News. “Oni misle da je najvažnije to što su pokazali nokdaun. Ali objavljivanjem snimke cijela stvar zapravo izgleda još gore jer sve ostalo što se dogodilo na snimci izgleda kao sranje.”

Bivši IBO prvak nije stao na sparingu već je također ismijao i McGregorov javni trening, odnosno jednu od vježbi koju je Irac demonstrirao tokom zagrijavanja.

“Ne znam koji je to vrag“, rekao je Mayweather nakon što je počeo mahati rukama oponašajući McGregora . Zatim je ponovio pokrete i kratko dodao, “Sranje.”

Conor McGregor će 26. kolovoza u T-Mobile Areni u Las Vegasu boksati protiv Floyda Mayweathera. Ircu će to biti profesionalni boksački debi, a neporaženom 40- godišnjaku  pedeseti i najvjerojatnije posljednji meč karijere.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI