Jedan od sudaca u meču Kličko VS Povetkin je kriminalac koji odslužuje kaznu!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 06.10.2013 09:19h Autor:

Kličko VS Povetkin

Kritike na račun sudaca koji su bili zaduženi za dijeljenje pravde u meču između Vladimira Klička i Alexandera Povetkina nisu bile tako blage nakon borbe.

To se ponajprije odnosi na glavnog suca u ringu, a radi se o Luisu Pabonu iz Portotika koji je samo ove godine sudio 20-ak borbi, od kojih se doduše većina održala u njegovoj domovini.

Mnogi fanovi borilačkog sporta su u svojim komentarima otišli toliko daleko da ga optužuju kako je zasigurno primio mito kako bi dozvolio onakav stil Vladimiru Kličku, kojem je tijekom cijele borbe dodijelio tek jedan kazneni bod, pa je upravo zbog toga pobjeda Vladimira bila rezultatom 3 x 119-104.

No, ono što je zanimljivo je također informacija da je jedan od bodovnih sudaca osuđeni kriminalac koji je u Moskvu stigao s elektroničkom narukvicom za praćenje.

Ted Gimza osuđen je na dvije godine uvjetno zbog nezakonitog posjedovanja oružja, ali to ga ipak nije spriječilo da napusti SAD i otputuje u Rusiju.

Oba borca morala su potpisati da pristaju da on bude jedan od sudaca pored ringa nakon što je uspio dobiti dozvolu za napuštanje teritorija SAD-a na tjedan dana

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI