Jedan od najboljih boksača svijeta najavio meč protiv Maxa Hollowaya

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.11.2017 18:24h Autor:

Mikey Garcia

Čini se da se sprema još jedan boksački meč između prvaka tog sporta i MMA prvaka. Naime, Mikey Garcia je najavio dolazak na Havaje te meč protiv UFC prvaka, Maxa Hollowaya.

Garcia (37-0, 30KO) je jedan od najboljih boksača svijeta i trenutno je WBC prvak svijeta u lakoj kategoriji. Trenutno nema idućeg protivnika, a videom objavljenim na društvenim mrežama je otkrio svoje planove koji malo koga nisu iznenadili.

“Pripremamo nešto veliko za vas. Želim doći na Havaje i znam da su Havaji uzbuđeni oko mog dolaska. Želimo pred vama ući u ring i gledamo prema Maxu Hollowayu, koji je sjajan UFC prvak i najbolji borac na Havajima. Zašto ne bismo ušli u ring i priuštili fanovima borbu. Max je već rekao kako ga zanima i da je spreman, ja sam spreman, pa još samo ostaje pitanje jesu li Havaji spremni? Već sam razgovarao s promotorom i sve će se dati dogovoriti. U pitanju je travanj 2018. godine”, rekao je Garcia.

Ukoliko ovdje ima ikakve istine, ovo bi mogla biti prilika za Hollowaya da napokon nastupi u svojoj domovini. No, on nije jedini kojeg se tu pitao. UFC je već ranije izjavio kako više neće dozvoljavati svojim borcima boksačke izlete, no sve je moguće ukoliko se na obzoru pojavi opcija dobrog dogovora. I naravno, prije svega njegove financijske strane.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI