Izašao odličan sparing Josea Alda i svjetskog boksačkog prvaka (VIDEO)

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 31.08.2017 13:35h Autor:

Screenshot

Jose Aldo, očito nezadovoljan svojim statusom u UFC-u, planira tranziciju u profesionalni boks. I tu ne govorimo o povremenim izletima poput onoga Conora McGregora, Brazilac planira postati “full time” profi boksač.

Aldo namjerava odraditi UFC ugovor i otići u profesionalni boks

“On je trenirao boks jer ima san natjecati se u profesionalnom boksu. Da je do njega, on bi odradio sve svoje preostale UFC borbe u tri mjeseca i otišao boksati. On ne želi previše čekati, bitno mu je odraditi ugovor do kraja”, rekao je u srijedu dugogodišnji trener Alda Andre Pederneiras.

Ako vas zanima kako se Aldo za sada snalazi u boksačkom ringu, možete pogledati svjež sparing protiv svjetskog boksačkog prvaka prema WBC verziji u lakoj kategoriji Mikeyja Garcie. Na videu je prikazano nekoliko rundi prilično laganog, no ujedno i prilično konstruktivnog sparinga MMA borca i boksača svjetske klase.

“Dobro radi. Može baciti udarac. Ima teške ruke. Mogu osjetiti snagu njegovih ruku zato što me samo dodiruje, a već osjetite snagu”, rekao je u pauzi između rundi Garcia.

Aldo se već na prvi pogled više “boksački” snalazi u ringu, od njegovog kolege i velikog rivala Conora McGregora. Brazilac poznaje osnove bliske borbe i boksačkog klinča, njegove kretnje imaju odlike onih pravih boksača i, ako je suditi prema riječima onih koji su s njim sparirali, Aldo može udariti. Je li ovo njegova “sljedeća budućnost”, saznat ćemo uskoro…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI