Iz Mayweatherovog tima odgovorili McGregoru na želje o revanšu

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 28.05.2019 19:21h Autor:

Conor i Floyd

Prošlog je tjedna UFC-ova mega zvijezda Conor McGregor u razgovoru s Tonyem Robbinsom izrekao mnoge vrlo zanimljive stvari, od kojih su mnoge još danima citirane u svjetskim borilačkim medijima. Među ostalim se prisjetio i svog boksačkog izleta, odnosno mega meča protiv Floyda Mayweathera koji je odradio u kolovozu 2017. godine.

Govoreći o dvoboju koji je izgubio prekidom u 10. rundi, Irac je ustvrdio da ne bi imao ništa protiv revanša. Dapače, tvrdi da bi u njemu pobijedio slavnog bivšeg svjetskog prvaka kojeg nitko do sada u 50 profesionalnih mečeva nije uspio svladati.

“Prebijao sam ga u tim ranim rundama. Doslovno sam rekao svojim ljudima u kutu da je ovo vrlo lagano, a onda je on morao promijeniti svoj stil borbe u tom meču”, rekao je Irac koji je od prvog obračuna navodno zaradio oko 100 milijuna dolara. Mayweatheru je pripalo još mnogo više od toga.

“Notorious” smatra da je i prekid bio preuranjen, a sučeva reakcija ishitrena.

“Vjerujem da je sudac mogao pustiti još taj meč. Smatram da bih pobijedio u revanšu. Evo reći ću to s lažnom skromnošću – znam da bih pobijedio u revanšu!”, dodao je bivši UFC prvak.

Nije trebalo previše vremena čekati na odgovor Mayweatherovog tima koji jedva čeka priliku da se ponovno počne pričati o Floydovom povratku u aktivni boks. Direktor Mayweather Promotions kompanije Leonard Ellerbe je u razgovoru za TMZ komentirao McGregorovu izjavu.

“To je vrlo zanimljivo. Nisam to sam čuo, ali Conor McGregor zna da je uvijek dobrodošao na to prebijanje. Imam neopisivo velik respekt prema Conoru, prema Dani i prema svim tim dečkima. Ako Conor McGregor želi ponovno te batine, on zna što treba učiniti”, zaključio je Ellerbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI