Ivana Habazin ipak nije uspjela, Cecilia Braekhus ujedinila četiri titule

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 14.09.2014 11:55h Autor:

Cecilia Braekhus

Ivana Habazin ipak nije uspjela postati prva nositeljica četiri najveća boksačka pojasa. Cecilia Braekhus je pokazala zašto ju zovu najboljom u povijesti te Ivana, unatoč lavovskoj borbi, nije uspjela ozbiljnije ugroziti prvakinju.

Cecilia Braekhus (26-0) još je jednom dokazala da je najbolja boksačica u povijesti tog sporta, a to je sad postalo i službeno, nakon što je savladala Ivanu Habazin jednoglasnom odlukom nakon deset rundi i prva u povijesti ujedinila četiri najveća boksačka pojasa. Naša boksačica je dala sve od sebe, lavovski se borila, nanijela neke opasne udarce, još više hrabro primila i izdržala, no protiv nevjerojatne tehnike norveške boksačice ipak nije mogla.

Osam godina starija Cecilia tako je savladala našu Ivanu, koja je unatoč tome što su joj tek 24 godine, najavila moguće povlačenje iz boksa te posvetu drugim životnim prioritetima, koje je zapostavila i odrekla ih se da bi došla do ovog postignuća. Ipak, treba pričekati da se sve slegne, jer Ivana sigurno ima još puno toga za ponuditi u ovom sportu.

Ekipa Fightsitea joj čestita na sjajnom i srčanom nastupu te se nada da to ipak još nije sve od nje, ipak je osam godina mlađa od Cecilie.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI