Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
It’s Showtime najavio još 7 priredbi u 2012. | Fight Site

It’s Showtime najavio još 7 priredbi u 2012.

K1 / Boks 19.02.2012 14:08h Autor:

It's Showtime logo

Unatoč izgonu iz Nizozemske trenutno najjača svjetska kick boks promocija It’s Showtime sastavila je ambiciozan plan za ovu godinu. Nakon odličnog eventa u Leeuwardenu na kojem se Badr Hari oprostio od kick boksa s nestrpljenjem iščekujemo nadolazeće priredbe od kojih je već sada izvjesno da će oproštaj Petera Aertsa 30. lipnja biti jednako spektakularan.

Nema prethodno najavljene australske priredbe, ali zato su na dodani još jedan belgijski event kao i povratak u Španjolsku.

Sljedeća It’s Showtimeova borilačka večer planirana je za 12. svibanj u belgijskom Wavelgemu, a 30.6. je već najavljeni oproštaj Petera Aertsa. Vjerojatno znate da će se Mr. K-1 u zadnjem meču sastati s Tyroneom Spongom, a na velikom cardu najavljene su i dvije borbe za naslov: Ngimbi – Souwer (-70 kg) i Ilunga – Verlinden (-95 kg). Također prvi put za promociju nastupit će i Sergej Laščenko. Robin Van Roosmalen borit će se protiv Haruta Grigoriana, Frederic Sinistra protiv Daniela Ghite, Hesdy Gerges protiv Rica Verhoevena i Jerome Le Banner protiv Rustemija Kreshnika.

Španjolska se pokazala kao plodno tržište za It’s Showtime tako da ne iznenađuje povratak na Tenerife, kao i predviđena priredba u Barceloni ili Madridu.

12. svibnja : IT’S SHOWTIME 56 Wevelgem, Belgija

30. lipnja: IT’S SHOWTIME 57 & 58 Bruxelles, Belgija

21. srpanj: IT’S SHOWTIME 59 Tenerife, Španjolska

17. rujna: IT’S SHOWTIME 60 Yokohama, Japan

Listopad: IT’S SHOWTIME 61 Belgija

10. studenog: IT’S SHOWTIME 62 Sao Paulo, Brazil

1. prosinca: IT’S SHOWTIME 63 Barcelona ili Madrid, Španjolska

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI