Iiiiiiii… vratila se sutkinja koja je “masakrirala” Gennadyja Golovkina!

K1 / Boks 25.10.2017 11:31h Autor:

Adalaide Byrd

Sjećate li se Adalaide Byrd, boksačke sutkinje koja je meč između Canela Alvareza i Gennadyja Golovkina bodovala sa 118-110 u korist Meksikanca?

Sutkinja koja je “izmasakrirala” GGG-a ide na “prisilni godišnji odmor”

Nakon što je izbio skandal radi njezine bodovne kartice, Atletska Komisija Nevade ju je poslala na prisilni odmor. No, vjerojatno su svi mislili da će taj prisilni odmor trajati nešto duže nego što je to slučaj.

Naime, Byrd se “u akciju” vratila već proteklog vikenda na manjoj boksačkoj priredbi u produkciji Maywerather Promotionsa, upravo u Las Vegasu. I to samo mjesec dana nakon kontroverznog suđenja. Prema pisanju američkih boksačkih medija, Byrd je proteklog vikenda bodovno sudila u najmanje dva meča, uključujući dvoboj Camerona Kreala i Shokija Sakaija, koji je bodovala kao neodlučen.

“Neću je odmah vratiti natrag u akciju. I dalje će biti u ovom poslu, ali vjerujem da joj treba malo zraka trenutačno”, izjavio je nakon dvoboja Canelo vs. GGG, direktor Komisije u Nevadi Bob Bennett te je dodao:

“Kao u svakoj profesiji, nekada jednostavno imate lošu noć. Nažalost, ona nije dobro odradila svoj posao. Mogu vam reći da se radi o osobi koja kod nas trenira druge za ovaj posao, ona je ta koja nadgleda druge suce. Ali ovo što je odsudila je bilo pretjerano.”

Inače, to nije bio prvi put da je Byrd potpuno promašila sa svojim bodovanjem. Već je u nekoliko navrata u prošlosti bila prozivana zbog u najmanju ruku suspektnog viđenja akcije u ringu.

Byrd često sudi i MMA mečeva na najvišoj razini pa se očekuje da će se uskoro vratiti i pored Octagona kada UFC održava svoju priredbu u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI