Žižić od nedjelje u Mayweather Gymu!

K1 / Boks 24.10.2013 07:40h Autor:

Milorad Mićko Žižić

IBF Youth prvak svijeta i WBC prvak Mediterana Milorad Mićko Žižić od nedjelje će boraviti u Las Vegasu, gdje će u narednom periodu trenirati u Mayweather Gymu.

Naravno, Mayweather Gym je klub u vlasništvu najboljeg boksača današnjice, Floyda Mayweather Juniora, a Žižić će pokušati da, uz suradnju s trenerima Stevenom Rowlandsom, Andrianom Dos Santosom i Benom Bautistom, napravi karijeru u Americi.

"Ovo je velika prilika za mene, prilika koju ne smijem propustiti i dat ću sve od sebe da uspijem na ovom putu. Znam da će biti teško, ali vjerujem u sebe i znam da mnogo mogu pokazati. Ovdje sam došao do jednog nivoa i da bih dostigao više moram trenirati u Americi. Veliku zahvalnost dugujem mom treneru Vladi Božiću i prvaku te velikom prijatelju Stjepanu Božiću koji su mi pomogli i s kojima ću i dalje surađivati, kao i ljudima koji su radili sa mnom tijekom dosadašnje karijere Milanu Drinčiću, Ljubiši Čupi Ignjatoviću i Jovanu Todoroviću. Žao mi je što nisam branio titulu prvaka Mediterana u svom gradu, ali obećajem da ću u Americi dostojno i ponosno predstavljati Crnu Goru, kao što sam to do sada radio", rekao je Žižić.

Žižić, koji u karijeri ima devet mečeva i isto toliko pobjeda, debi u američkom ringu trebao bi imati sredinom prosinca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI