Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ice Cube spreman prepustiti termin: Samo me trebaju usrećiti! | Fight Site

Ice Cube spreman prepustiti termin: Samo me trebaju usrećiti!

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 20.06.2017 19:43h Autor:

Ice Cube

Ekipe oko Conora McGregora i Floyda Mayweathere te UFC nisu jedini koji će se financijski usrećiti organizacijom njihovog meča. Glumac i reper Ice Cube zaraditi će respektabilnu svotu novca, posebno ako se zna da za nju neće morati niti mrdnuti prstom.

Meč McGregora i Mayweathera trebao bi se održati u T-Mobile Areni u Las Vegasu, 26. kolovoza, no za sada postoji još samo jedan problem. Termin je već rezerviran od strane Ice Cubea, odnosno njegovog Big3 projekta. Riječ je o košarkaškom “tri protiv tri” turniru na kojem igraju sadašnje i bivše NBA zvijezda.

Budući da je Mayweather imao namjeru meč održati u MGM Grandu, dvorani u kojem je odradio svoj svaki meč od 2007. do danas, nije se pazilo na taj detalj, a za T-Mobile Arenu se odlučio tek nakon nagovaranja od strane Dane Whitea. Ice Cube je spreman prepustiti termin kojem je on vlasnik, no u tome vidi priliku za svoj dio financijskog kolačića.

“Razgovaramo o tome. Ukoliko oni učine ono što bi trebali, odnosno ukoliko nas odluče usrećiti, napustiti ćemo taj termin. Mislim kako smo blizu dogovora. Do meča će sigurno doći i nadam se kako će ga Floyd razbiti”, rekao je Cube.

Cube je ovo odradio u stilu pravog biznismena. A takvi ne propuštaju uzeti svoj dio financijskog kolača kada za to vide legalnu priliku. Tko zna koliko će se još “slučajnih” sudionika pojaviti, koji će na račun meča staviti nešto u svoju blagajnu, a da nisu “niti orali niti kopali.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI