I Liverkick pozitivno najavljuje Final Fight 3: Jurković vs. Catinas

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 05.04.2013 12:09h Autor:

Poster za FFC 3

Najava novog Final Fight eventa vrlo brzo privukla je pažnju cijele borilačke zajednice. I cijenjena stranica Liverkick.com donijela je vrlo pozitinu najavu priredbe u Splitu 19. travnja.

"Ovo je došlo apsolutno niotkuda. Final Fight promocija Orsata Zovka, najpoznatija po nedavnom finalu K-1 Grand Prixa u Zagrebu, kao i prošlogodišnjem Final Fightu na kojem su se borili Mirko Cro Cop i Ray Sefo vraća se i to se vraća brzo. Netko bi pomislio da će uzeti odmor nakon što je ista ekipa naporno radila na K-1 World Grand Prixu, ali 19. travnja u Splitu organiziraju Final Fight 3: Jurković vs. Catinas."

"Pa, iako smo bili kritični u vezi nekih događanja na Grand Prixu, Zovko i Final Fight priređuju vrhunske priredbe i definitivno su must-watch za sve kick boks fanove", stoji u zaključku.

Nama je, dakako, drago da su priredbe u produkciji Fight Channela dobile tako pozitivne kritike te se moramo složiti s posljednjom rečenicom: Final Fight eventi su "must-watch" za sve one koji prate borilačke sportove!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI