Hron stigao u Zagreb na sparinge s Cro Copom

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 12.02.2014 11:46h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

Ponajbolji češki teškaš, Tomaš Hron, stigao je jučer u Zagreb gdje će narednih dana trenirati s legendarnim Mirkom "Cro Cop" Filipovićem u sklopu priprema za Glory 14 ZAGREB i meč protiv Remyja Bonjaskog. Hron će se tako pridružiti Mladenu Brestovcu i Igoru Mihaljeviću, stalnim Filipovićevim sparing partnerima koji već dugi niz godina pomažu Mirku u završnim fazama priprema.

Češkom teškašu je ova suradnja dobro došla s obzirom da će i on nastupiti u Zagrebu kao dio uvodnog programa. Zagreb je Hronu dobro poznata sredina, ne samo zato što je prije nekoliko mjeseci na FFC-u u Areni uvjerljivo svladao Jahfarra Wilnisa, nego i zato što je ranije u nekoliko navrata boravio u hrvatskoj metropoli. Također se radilo o suradnji s Filipovićem i treninzima u njegovom Cro Cop Gymu.

Hron je sigurno vrlo zanimljiv borac Gloryju s obzirom na sjajan niz pobjeda posljednjih godina. Od 2011. je nanizao slavlja protiv čak deset protivnika, a posljednji koji je stradao od njegovih šaka, bio je upravo Igor Mihaljević i to na FFC priredbi u Skopju. Stoga se radi o velikoj šansi za Hrona koji će se pokušati dokazati i na velikoj sceni kao što je ona Gloryjeva.

Ovih dana Fight Site će objaviti ekskluzivni intervju s Hronom koji će nam otkriti koliko mu znači prilika na Gloryju, kao i svoja iskustva iz sparinga s Cro Copom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI