Hrgović na 105.5 kilograma, njegov protivnik 12 kilograma teži

K1 / BoksIZDVOJENA VIJEST 07.12.2018 19:22h Autor:

Hrgović vs. Johnson

Sve je spremno za sutrašnji boksački spektakl u sportskoj dvorani “Dražen Petrović”, nakon što je odrađeno službeno vaganje. Tamo se pokazalo kako će Filip Hrgović u ring ući sa 105.5 kilograma, dok Kevin Johnson ima 12 kilograma više od hrvatskog boksača.

Jučer određeni novi protivnik Filipa Hrgovića, Kevin Johnson, uspješno je doputovao u Zagreb, gdje će se sutra suprotstaviti hrvatskom teškašku, koji od ljeta nosi službeni nadimak “El Animal”. Za jednog boksača koji do jučer niti nije imao ugovoren meč, Johnson je izgledao vrlo dobro, što je samo znak kako je u treningu.

Njegova težina na današnjem vaganju iznosila je 117.5 kilograma. S druge strane, Hrgović je bio na 105.5, što je neka težina kakvoj on zapravo teži i na kakvoj se najbolje osjeća. Već je danima naglašavao kako je i više nego spreman te je takav izgledao i na vaganju. Ne sumnjamo da će Filip pružiti svoj najbolji boks.

Što se tiče sučeljavanja, pogled ovih boksača bio je hladan te se iz njega nije uspjelo puno toga pročitati, osim toga kako obojica vjeruju u svoje mogućnost. Filip svakako mora biti spreman na 12 rundi, budući da protiv sebe ima protivnika kojeg nisu uspjeli završiti boksači poput Vitalija Klička, Tysona Furya i Kubrata Puleva. Također, Johnson je tehnički jako dobar boksač pa će i Filip konstantno morati držati koncentraciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI